Segítsd a TanárBlogot! Vásárolj TanárBlog Akadémia tananyagokat

Vezércikk - 2020. szeptember 10.

Írta: Nádori Gergely

intro Kedves Olvasóink! Eljött hát ez a pillanat is. Hosszas töprengés után úgy döntöttünk, hogy a TanárBlog továbbra is ingyenes, regisztráció nélkül elérhető tartalmakkal kívánja szolgálni a közoktatás ügyét. Ugyanakkor arra szeretnénk kérni mindenkit, aki rendszeresen olvas minket, hogy segítsen most abban, hogy ez így maradhasson! A TanárBlog Akadémia első tananyagának témája: Digitális Tananyagfejlesztés (IDE KATTINTVA). Az ára 1380 Ft, amiért egy 90 perces, videó alapú interaktív digitális tanártovábbképző tananyaggal gazdagodhat minden olvasónk. A részletek:

Lépjünk be a hashtag.school áruházába (IDE KATTINTVA)!

Ezután ki lehet választani a Digitális Tananyagfejlesztés tananyagot, és rákattintva máris a kosárba tehetjük. A vásárláshoz ezután regisztrálni kell az oldalon.

Pár szót arról is szólunk, hogy mit tartalmaz a tananyag:

ÖSSZESEN kb. 2 tanórányi digitális tartalmat!

  • Összesen hét videó tananyagelemet

i) Mi az, hogy digitális tananyag?

ii) Miért készítsünk egyáltalán digitális tananyagot?

iii) Példák jó és rossz digitális tananyagra

iv) Hogyan készíts multimédiás tananyagot egyszerűen?

v) Differenciálj digitális tananyagban - tippek, trükkök

vi) Elágazó tanulási útvonalak a digitális tananyagokban

vii) Azonnali visszajelzés - tippek, trükkök

Emellett találhattok játékot a fontosabb fogalmakkal, gondolkodtató kérdéseket és gondolattérképet a digitális tananyagok lehetséges szerkezetéről.

FONTOS! A TanárBlog Akadémia digitális tananyagainak vásárlói részt vehetnek a folyamatosan szervezett konzultációs webinárium sorozatunkon, ahol egymást segítve, 'élőben' is kérdezhetnek tőlünk (vagy egymástól), így még 'élőbbé' és könnyebben hasznosíthatóvá válhat a közösen megszerzett tudás!

Tanulj velünk, segíts a TanárBlognak!