MotiMore - ingyenes szakmai játékosítás alapcsomag - korlátozott ideig elérhető

- 2023. június 29.

Írta: Prievara Tibor

Jó hír a gamifikáció iránt érdeklődőknek, és a nem érdeklődőknek sem rossz, szóval érdemes tovább olvasni! :) Az elmúlt időszakban egy Erasmus pályázatnak (#Gamifactory) köszönhetően intenzíven tudtunk dolgozni azon, hogy a tanári közösségünknek elkészíthessünk egy színes, izgalmas, szakmai csomagot a játékosításról (gamification) és kitekintésképpen a játékalapú tanulásról (Game-based learning). Ezt osztjuk most meg veletek most nektek!

A csomag 5 videóból áll, melyek témái:

Bevezetés a gamifikációba,

A gamifikált osztályterem eszközei,

A játékosított osztályterem kialakítása 10 lépésben,

Különbségek és hasonlóságok a játékosítás és a játékalapú tanulás között,

A gamifikáció és a játékalapú tanulás köré épült hiedelmek.

Reméljük, hogy videóink inspirálóak lesznek, és új ötleteket adnak a játékosított értékelési rendszer alkalmazásra.

Videóinkat itt érhetitek el

Emellett a csomag részét képezi két szakfordítás, cikk is, amit megtalálhattok nemsokára itt, a TanárBlog oldalán, illetve a MotiMore.com oldalon. Az egyik egy gyakorlati útmutató, melyből megtudhatjátok, hogyan tervezzetek játékokat diákjaitokkal együtt (játékalapú tanulás). Lépésről lépésre mutatjuk meg a játéktervezés módszertanát.

A másik cikkben gamifikációs elemek elemzéseiről olvashattok, ezzel szeretnénk segítséget nyújtani nektek már meglévő játékosítással kapcsolatos ismereteitek bővítéséhez.

Megköszönjük, ha adtok visszajelzést a youtube videók alá kommentben, vagy akár itt emailben a cikkekre, videókra. Írjátok meg hol, hogyan használjátok őket!

S természetesen, amennyiben bármilyen kérdésetek merülne fel a videókkal, cikkekel kapcsolatban, írjatok nekünk az info@motimore.com e-mail címre