ChatGPT regisztráció nélkül - itt a megoldás

Tippek, trükkök - 2024. június 10.

Írta: Prievara Tibor

Az AI iskolai használatának egyik komoly akadálya, hogy nem szeretnénk diákokat regisztráltatni feltétlenül egy szolgáltatásra sem. Emellett egy ilyen regisztráció akár egy egész órát elvehet, amíg mindenkinek sikerül, és a tanulók fele nem fog tudni belépni a saját email fiókjába. Aki kísérletezett már a mestersége sintelligencia órai használatával, tudja, miről beszélek. Bárcsak lenne egy olyan szolgáltatás, ahol ingyenesen, regisztráció és bejelentkezés nélkül egyszerűen elkezdhetjük használni a ChatGPT-t. Láss csodát, létezik ilyen! Lapozás után mutatjuk is, hogy hol található!

Az oldal neve AnonGPT és ITT TALÁLHATÓ. Nincsen bonyolult regisztrációs folyamat, semmi fakszni, csak tiszta AI GPT.

Természetesen itt is igaz, hogy ez engedményekkel jár más oldalról, hiszen pl. jelenelg csak egy chat-et tudunk indítani, ha egy újabb kérdést szeretnénk feltenni, azt mondják, hogy várjunk 30 percet - ez tanórán nem kifejezetten előnyös, szóval ha kell használni, át kell gondolni, hogy mire és hogyan. Szintén látszik, hogy ez azért csökkentett funkcionalitású oldal, a képszerkesztő nem elérhető benne (nem multimodális), és a válaszok is kicsit bénábbak, mint az 'igazi' ChatGPT-ben, (főleg a 4o verzióban).

Összességében remek, hogy van ilyen szolgáltatás, és a korlátai ellenére használhatónak tűnik - ha nem szeretnénk regiszztráltatni diákokat AI alkamazásokra.