• LSK Classboard Studio Akadémia - teljes tananyag + játék

    Oktatóvideók - 9 éve

    Írta: Prievara Tibor

    classboardAz LSK Classboard Studio Akadémia folyamatosan bővülő anyagaival segít abban, hogy a Classboard interaktív tábla, illetve a hozzá tartozó Classboard Studio szoftver kezesbárányként segítse minden pedagógus munkáját. A tananyag rövid videók segítségével mutatja be - tematikusan - a legelső lépésektől a már bonyolultabb trükkökig mindazt, amire a Classboard Studio képes. A tananyagot folyamatosan frissítjük, érdemes visszanézni gyakran az oldalra.

    LSK Classboard Studio tananyag 1. rész

    LSK Classboard Studio tananyag 2. rész

    LSK Classboard Studio tananyag 3. rész

    LSK Classboard Studio tananyag 4. rész

    LSK Classboard Studio tananyag 5. rész

    Természetesen a tananyag mellett a gyakorlás is fontos és hasznos, és hát ki az, aki nem szeret játszani. Ezért is készítettün egy interaktív már-már játékos online illetve tableten és telefonon egyaránt elérhető játékot, amelyre minden tananyagrész elsajátításában számíthatunk. A játék IDE KATTINTVA érhető el. Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk mindenkinek! Kérdésekkel, kérésekkel a tanarblog KUKAC gmail PONT com címen várjuk a visszajelzéseket

    Bővebben...

  • LSK Classboard Studio Akadémia 2. rész

    Oktatóvideók - 9 éve

    Írta: Prievara Tibor

    classboard Tovább folytatódik itt a TanárBlogon az LSK Classboard Studio Akadémia. A második részben (amely IDE KATTINTVA látogatható meg) továbbra is rövid, (reményeink szerint) érthető, gyakorlatba azonnal átültethető videócsokorba szedtünk össze néhány gyakorlati tippet - megtudhatjuk belőle, hogy hol a redőny, és miért más mint egyéb szoftverekben, de arra is kitérünk röviden, hogy miként tudunk egyszerre akár hatan is a táblára írni. Emellett arra is mutatunk tippet, hogy a táblaszoftver hátterét hogyan tudjuk úgy megváltoztatni, hogy a diákok szemét ne bántsa a vakító fehér háttér. Természetesen az még mind semmi, mert hamarosan jelentkezünk újabb epizódokkal, sőt még egy játék is készül, hogy mindenki tesztelhesse is tudását :)

    Bővebben...