Képregények készítése pár kattintással

Tippek, trükkök - 2023. november 30.

Írta: Prievara Tibor

Jó játék a képregény olvasgatása, de még jobb, ha saját magunk tudunk képregényeket készíteni. A rossz hír az, hogy ehhez némi rajztehetség is szükséges, ami e sorok íróját kizárta a képregényt készítők sorából. Egészen idáig! A lapozás után azt mutatjuk meg, hogy válhat mindenki kreatív képregény-készítővé. Angolórán kiváló, de bárhol használható, ha az a cél, hogy izgalmas vizuális tartalmakat hozzanak létre a diákjaink.

Az oldal neve Comic.ai ITT TALÁLHATÓ és bárkit kiváló képregény-rajzolóvá alakít - már ha van jó képregény ötlete. Némi korlátozást jelent, hogy alapvetően különböző anime típusú képregényeket lehet készíteni, ami azért nem minden gyereknek jön be.

Ugyanakkor, ha nem is szeretik az anime-t, akkor is szívesen hoznak létre tartalmakat ezzel az alkalmazással legalább egyszer. Érdemes kipróbálni.

A folyamat viszonylag egyszerű (figyeljünk oda, mert ingyenesen csak korlátozott számú képregény készíthető), találjunk ki egy történetet, azt egyszerűen egy mezőben írjuk be, ehhez az AI javasol nekünk majd karaktereket, és az egyes képregény kockáknál csak el kell mondanunk, hogy mit szeretnénk, és az alkalmazás legenerálja az anime-t.

Tényleg nagyon egyszerű, vicces, nehezen lehet eltéveszteni, és ha van egy jó eredeti ötlet (ti, hogy miről szeretnénk képregényt készíteni), a Comic.ai nagyon hasznos társunk tud lenni.