Mi ez az új pedagógia, amiről egyfolytában beszélünk?

21. századi tanár - 2015. október 1.

Írta: Nádori Gergely

http://www.kurtsoeser.at/wp-content/uploads/2012/07/msiee.pngKorábban is hírt adtunk mr arról, hogy ebben az évben kicsit megváltozott formában jelentkezik a Microsoft Innovatív Pedagógus Program, az egyes témákat nem webináriumokon járjuk körbe, hanem bármikor és bárhonnan elérhető Office Mixekben, így mindenki akkor hallgathatja meg az előadást, amikor éppen kedve és alkalma van rá. A webináriumokat is megtartjuk természetesen, de ezek most a kérdések megválaszolásának, a közös problémafelvetéseknek a helyei lesznek. A programra ITT LEHET JELENTKEZNI.

A korábbi Peagógiai Svédasztalról megszokott formák is megmaradnak természetesen: a jelenléti képpzásek, TeachMeetek, konferenciák. Új elem az IKT Gyorsszervíz, bárkinek adunk tanácsot, hogy milyen IKT eszközt vigyen be akár a holnapi órájára. Az első anyagot pedig bárki megnézheti itt:

IDE KATTINTVA tekinthető meg az első anyag. A megnézéséhez be kell jelentkezni, ehhez bármilyen azonosítás (hotmail, live fiók stb. elegendő), erre azért van szükség, hogy láthassuk a felvetéseket, kérdéseket személyenként és így tudjunk válaszolni is rájuk.

Ha bárkinek kérdése, felvetése van vagy csak szívesen beszélgetne hasonló gondolkodású tanárokkal, csatlakozzon a programhoz és találkozunk a webináriumokon!