Környezettudatosság - angolul, videóval

Internet a tanórán - 2009. július 9.

Írta: Prievara Tibor

Az egyik friss Time magazinban (lehet, hogy Newsweek volt) volt egy érdekes cikk az amerikai emberek változó hozzáállásáról a környezettudatos élethez. Röviden: elegük van belőle. Nem akarnak (persze nem mindenki) szelektíven hulladékot gyűjteni, és figyelni arra, hogy mindig olyan fogkrémet, zöldséget, tisztítószert vegyenek, ami Fair Trade, bio, nem gyilkolja az ózont stb.

 

Nálunk ugye nem ez még a gond. A mai poszt egy angol/földrajz videóról szól, amely nagyon népszerű a világ k.tudatos részén. A honlap ITT TALÁLHATÓ, a róla szóló videó bemutató anyag PEDIG ITT VAN.

Remélem senkit nem zavar majd meg, hogy új formátumban készülnek az újabb e-learning anyagok, de így nagyobbak a betűk, és jobban látszik minden - remélem. Szóval érdemes a videót megnézni, összebeszélni a földrajz, és az angoltanárnak, hátha közösen többre mennek majd.

További újdonság, hogy ezentúl bepakolom (némileg kicsinyítve) az e-learning anyagokat a posztokba. Ha valami nem látszik jól, vagy nem olvasható, akkor továbbra is érdemes az egész oldalas linket kattintani (a szövegben felül PEDIG ITT VAN )

{swfremote}http://www.netangol.hu/tanarblog2/storyofstuff/engage.swf{/swfremote}